Prijs
      Lijst Raster Tabel
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Fotostudio autofotografie motorfiets
Fotostudio autofotografie groot € 1.569,00 Bestellen
Fotostudio autofotografie klein
Fotostudio autofotografie groot € 1.999,00 Bestellen
Fotostudio autofotografie normaal
Fotostudio autofotografie groot € 2.359,00 Bestellen
Fotostudio autofotografie groot
Fotostudio autofotografie groot € 2.929,00 Bestellen
      Lijst Raster Tabel

AutofotografiePro.nl levert complete fotostudio’s voor autofotografie bedoeld voor diverse autobedrijven om hun assortiment op een aantrekkelijke wijze aan hun klanten te presenteren. Mooie autofotografie draagt bij aan meer herkenbaarheid van uw autobedrijf online en genereert daarmee meer bezoekers. Eigen fotostudio is met name aantrekkelijk voor occasions, zodat u een goed beeld van uw auto’s kan geven en omdat de vraag naar occasions stabiel hoog blijft en steeds meer klanten zich op het internet oriënteren. Wij zijn specialist in diverse fotostudio artikelen om een complete fotostudio op te bouwen, inclusief studioflitsers en lampen, ophanging en andere soorten bevestiging en toebehoren. Wanneer het nodig is, kunnen we ook volledige fototenten en podia afleveren, afgeschermd met wanden en/of gordijnen. Onze installateurs hebben veel ervaring bij grote en kleine autobedrijven, zodat u zeker kunt zijn van kwaliteit. Tevens wordt de apparatuur helemaal afgesteld en u krijgt uitleg over het materiaal en fotografie.

Omdat de voertuigen verschillende grootte en vorm hebben, hebben we voor u vier pakketten samengesteld, waaruit u makkelijker kunt kiezen, maar we kunnen ze nog veel meer op uw wensen aanpassen. De standaard pakketten zijn bedoeld voor motorfoetsen, kleine auto’s, auto’s van gemiddelde grootte en diverse soorten bedrijfswagens. In onze standaard pakketten maken wij gebruik van studioflitsers, omdat deze lichtbronnen vergeleken met continu lampen een stuk krachtiger zijn. Omdat ze traploos in te stellen zijn, zijn er heel veel mogelijkheden. U vindt er ook plafondrail bevestiging, omdat dit type bevestiging u veel bewegingsvrijheid geeft. De flitsers zijn dan verschuifbaar en u kunt ze zelfs omlaag halen om details beter uit te lichten. Natuurlijk zijn er ook oplossingen voor vaste bevestiging, waarbij iedere lamp dus een vaste plek krijgt. Dankzij de flexibele superklemmen kunt u de richting van de lamp nog steeds zelf bepalen. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van lampstatieven, maar dit is in de meeste gevallen een minder geschikte optie, omdat lampstatieven in de weg staan en zodoende makkelijker omgestoot kunnen worden. De flitsers worden draadloos aangestuurd met behulp van een flitsontsteker die eenvoudig op de camera wordt bevestigd. Voor fotografie binnen in het voertuig raden wij aan om gebruik te maken van een LED cameralamp. Deze lamp is klein, licht en energiezuinuig, maar geeft veel licht. Het licht is zachter te maken met bijgeleverde softfilter of warmer met oranje filter.

Ons eerste pakket voor autofotografie is bedoeld voor de motorfietsen en beschikt over drie studioflitsers. Het tweede pakket heeft vier flitsers van hetzelfde model en wordt gebruikt voor kleinere auto’s. Het derde pakket maakt gebruik van vier nog krachtiger flitsers en is speciaal bedoeld voor auto’s type sedan. Het meest uitgebreide vierde pakket is het meest geschikt voor grotere auto’s en bedrijfswagen, zoals SUV’s, bestelbussen en minibusjes. Bij dit pakket zitten vijf krachtigere studioflitsers. Wij zijn in al deze gevallen uitgegaan van de minimale vereisten, maar er zijn nog meer oplossingen die goed zijn voor meer licht, duurzaamheid en opties.

Heeft u al een geschikte ruimte, maar nog geen mooie achtergrond? Geen probleem, u kunt uw pakketten aanvullen met truss constructies, gordijnen, wanden en podium. Wij helpen u daarbij graag met advies.

Meer