Fotostudio autofotografie groot

  • Op voorraad
  • Artikelnr: Fotostudio autofotografie groot
Dezelfde categorie
Beschrijving

Deze set voor de fotostudio is bedoeld voor grote SUV’s, bestelbussen en andere bedrijfswagens van vergelijkbare grootte. Met deze complete fotostudio zorgt u voor kwalitatieve productfotografie die direct gebruikt kan worden voor uw website, folders en advertenties in de media. Het installeren van de set neemt gewoonlijk minder dan één dag in beslag en daarna kunt u gelijk aan de slag.

Studioflitsers:

Van de vijf studioflitsers worden drie gebruikt voor het uitlichten van de auto van voren achtern in het midden. Nog een flitser wordt voor het midden van de auto gebruikt, maar dan meer gericht op de bovenkant. Een flitser is bedoeld voor de achtergrond. Als u de achtergrond meer high-key wilt uitlichten om het onderwerp meer vrijstaand te maken, gebruik de flitser op hoger vermogen of gebruik een extra flitser. De flitsers hebben ten opzichte van continu lampen het voordeel dat ze gemiddeld meer lichtopbrengst genereren. Dit geeft u meer mogelijkheden voor wat betreft de belichting, zodat u bijvoorbeeld meer kunt spelen met de positie van het het voertuig.

Softboxen:

Omdat de flitsers vrij hard licht produceren, worden ze gebruikt in combinatie met softboxen. Deze lamphouders met een diffuus doek aan de voorkant zorgen ervoor dat het licht veel meer wordt verspreid, wat vergeleken kan worden met het effect dat de wolken hebben op zonlicht. Dankzij de softboxen worden de schaduwen een stuk zachter en de overgang tussen het belichte gebied en de schaduw een stuk subtieler. De rechthoekige softboxen zijn eventueel te vervangen door de octaboxen, achthoekige softboxen, die het onderwerp sferisch belichten en daardoor de overgangen nog zachter maken.

Flitsontsteker:

Studioflitsers worden aangestuurd door een tweedeliger flitsontsteker. Een deel daarvan wordt in de hot shoe van de DSLR camera bevestigd en verstuurt de signalen afkomstig van deze camera. Het andere deel wordt aan één van de flitsers vastgemaakt, ontvangt de signalen afkomstig van het eerste deel en stuurt ze door naar andere flitsers. De flitsontsteker is direct te gebruiken en u heeft daarmee volledige bewegingsvrijheid.

Bevestiging:

We hebben bij deze set gekozen voor plafondbevestiging, omdat dit type bevestiging over het algemeen het beste werkt in de studios waar veel beweging plaatsvindt. Zo worden de auto’s telkens verplaatst en uw personeel moet zich kunnen verplaatsen, omdat veel studio’s worden ingericht naast of in de ruimtes waar ook onderhoud plaatsvindt. Plafondophanging is daarom handiger en ook een stuk veiliger. Deze set maakt gebruik van flexibele plafondrails. Ook wordt de flitser bevestigd aan een pantograaf, een uitschuifbare arm waarmee u de flitser ook naar beneden kunt halen. Zo kunt u per auto of busje de positie van de studioflitsers bepalen en het uitgelichte gebied bijvoorbeeld verkleinen of juist vergroten. Dit hangt ervan af of u meer aandacht het geheel of alleen de details wilt besteden. Mocht de ruimte het niet toelaten, dan kunnen we ook gebruik maken van lampstatieven. Daar kunnen we u ook in adviseren.

Trussen (optioneel):

Het ophangsysteem wordt vaak aan het plafond bevestigd, maar wanneer dit niet mogelijk is doordat de plafonds bijvoorbeeld te hoog zijn of door gebrek aan ruimte, kunnen we ook gebruik maken van trussen.

Achtergrondgordijn (optioneel):

Is de achtergrond niet egaal qua kleur of structuur en wilt u daar liever niets aan veranderen, dan kunt u gebruik maken van een achtergrondgordijn. De gordijn kunnen van stof of kunststof zijn en ze hangen aan rails die ook weer aan het plafond of trussen worden vastgemaakt. In bepaalde gevallen kunnen we met achtergrondgordijnen een volledige tent om de studio heen bouwen, zodat we de auto afschermen van de storende lichten en weerspiegelingen van buitenaf. Zowel de gordijnen als de trussen zijn optioneel, afhankelijk van uw individuele situatie en wensen.

Samenstelling set:

  • 5 x Qihe DGS-600A monolight studioflitser
  • 5 x Qihe S-8120 softbox 80 x 120
  • 1 x Mettle ART-4G draadloze 4 kanalen flitsontsteker
  • 1 x Qihe B-3303 plafondrailsysteem
  • 2 x Qihe T-2000 pantograaf
  • 1 x Qihe dubbele wagen voor railsysteem
  • 1 x NanGuang CN-160 LED cameraverlichting
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review