Er zijn geen producten in deze categorie.

Studioflitsers zijn de beste lichtbron voor autofotografie om een aantal redenen. Het belangrijkste voordeel tegenover continu lampen is hogere lichtopbrengst, wat u meer mogelijkheden geeft op het moment dat uw assortiment variabel is qua grootte. Een krachtige flitser is bedoeld voor grotere voertuigen, maar wanneer u ook kleinere auto’s fotografeert, kan het vermogen traploos worden verlaagd. Een flitser is ook een goede oplossing voor het uitlichten van achtergrond - de high-key uitlichting maakt het dat de auto een stuk vrijstander wordt. Dit is bijvoorbeeld goed zichtbaar bij grijze en witte auto’s, die duidelijk losser van de achtergrond komen.

Studioflitsers zijn er in diverse uitvoeringen, zodat er aan de eisen van iedere gebruiker kan worden voldaan. Het vermogen van een flitser bepaalt in grote mate de lichtopbrengst, dus hoe groter het onderwerp, hoe krachtiger de flitsers moeten zijn. De voordeligste modellen zijn handmatig instelbaar, maar wanneer u vaker de instellingen verandert, bijvoorbeeld omdat u automodellen van verschillende grootte gebruikt, is het handiger om voor digitale flitsers te kiezen die allemaal vanuit één plek kunnen worden aangestuurd. Ook is er verschil tussen merken voor wat betreft licht output, kleurtemperatuur, snelheid van opladen en flitsduur.

Flitsers worden gewoonlijk gebruikt in combinatie met softboxen, omdat het felle licht anders voor harde schaduwen en lichtvlekken kan zorgen. Softboxen zorgen ervoor dat het licht zacht wordt en de overgangen tussen belichte en donkere gebieden een stuk mooier worden. In principe zijn flitsers niet veel moeilijker in gebruik dan continu lampen op het moment dat alle instellingen zijn geregeld. U bevestigd vervolgens een draadloze flitsontsteker op uw camera en u kunt direct aan de slag. Op lange termijn zult u merken dat de extra mogelijkheden van een studioflitser uw werk makkelijker en veelzijdiger maken, zodat u mooiere foto’s van auto’s aflevert.

Studioflitser zullen meestal niet ontbreken in een professionele fotostudio en daarom zijn ze ook opgenomen in onze standaard pakketten. We adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden van verschillende modellen en we helpen u graag met het maken van keuze.

Meer